Tijd voor een webshop
Al je producten, voor iedereen
Voordelen van een Merz Online webshop

Een webshop van Merz Online biedt eindeloos voordelen:

 • Gemakkelijk zelf producten toevoegen
 • Gemakkelijk zelf categorieën toevoegen
 • Simpele & overzichtelijke facturen
 • Betaling via iDeal, PayPal, Overschrijving & Creditcards (ook België & Duitsland)
 • Rapportage tools & verzendingen
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Kortom, een alles in oplossing waardoor jij je weer kunt richten op ondernemen.

Kosten van een Merz Online webshop

Een webshop heb je al vanaf €1699, in het webshop pakket zit:

 • Complete webshop
 • Homepage webshop met 5 producten (onbeperkt mogelijk)
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • PDF Factuur met Logo
 • Uitgebreide betalingsmogelijkheden
 • Optimale weergave op smartphones & tablets

Uiteraard is het mogelijk om meerdere producten en/of categorieën toe te voegen, vraag hiervoor een offerte op maat aan.

Alle mogelijkheden
Omdat simpel niet goed genoeg is
Producten toevoegen

Onbeperkt producten toevoegen, heb jij een groot assortiment? Geen enkel probleem. Wil je dat Merz Online de producten toevoegt? Tegen een kleine meerprijs voegen wij je producten toe.

Categorieën toevoegen

Bij producten horen natuurlijk categorieën, heb je die niet of wil je dat Merz Online ze toevoegt? Ook dat is geen probleem. Dan zijn ze ook meteen geoptimaliseerd, zodat klanten jou beter kunnen vinden!

Verschillende betaalmethodes

Door het aanbieden van verschillende betaalmethodes geef je je klanten vrijheid. En dat willen ze. Je kunt gemakkelijk methodes aan en uit zetten, bovendien heb je altijd overzicht in de betalingen.

PDF Facturen

Een goede factuur is belangrijk, zowel voor jezelf, als voor je klant. Alles duidelijk op één A4’tje. Heb je al een mooie factuur? Dan maakt Merz Online die na, zodat alles er mooi op komt te staan.

24/7 rapportage

Het is natuurlijk goed om te weten hoeveel bezoekers je webshop eigenlijk trekt. Of hoeveel bestellingen er zijn gedaan en nog belangrijker: welke al betaald zijn! Door een overzichtelijke omgeving weet jij binnen no-time hoe je online onderneming ervoor staat

Onderhoud & ondersteuning

Ook het onderhoud van je webshop kun je door Merz Online laten doen. De laatste updates voor je webshop software en natuurlijk de nodige beveiligingsmaatregelen. Volledig ontzorgt, dan kun jij weer verder met ondernemen.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Je wil natuurlijk dat jouw webshop sneller gevonden wordt dan die van je concurrentie. Door de juiste keywoorden te gebruiken zorg je ervoor dat zoekmachines jouw webshop eerder tonen dan die van de concurrent!

Uitgebreide filters & selecties

Klanten willen graag kunnen zoeken naar het perfecte product. Alles is mogelijk, filteren op kleur, maat, hoogte, breedte en ga zo maar door. Jij vraagt, wij draaien!

SSL certificaat

Het is belangrijk dat klanten zich veilig voelen op jouw webshop. Een SSL certificaat zorgt ervoor dat alle handelingen beveiligd gedaan worden. Geen kans op diefstal van belangrijke klantgegevens. Wel zo fijn.

Direct aan de slag met jouw webshop?
Vraag dan nu een offerte aan!