Jouw website hoger in de zoekresultaten
Daar word je vrolijk van 🙂
Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Het is de kunst van het scoren in de gratis (organische) resultaten van Google. Je kunt je website hier middels tal van factoren voor optimaliseren. SEO resultaten zijn de resultaten aan de linkerkant in Google.

Moet ik Google Adwords gebruiken?

Het gebruik van Google Adwords is niet verplicht. Het zorgt ervoor dat jouw website in de advertentieresultaten terecht komt (boven de gratis resultaten). Voordat je aan Adwords begint, moet je eerst uit laten zoeken op welke woorden het strategisch verstandig is om te adverteren. Geen idee welke woorden dat zijn? Vraag dan een analyse aan.

SEO Aanbod
Zoekwoordenonderzoek

De basis van een goede SEO strategie is een degelijk zoekwoordenonderzoek. Het resultaat van dit onderzoek is een lijst met zoekwoorden die jouw klanten intypen op Google en waar jij dus graag op gevonden wil worden!

Zoekwoord optimalisatie

Zoekwoord optimalisatie is de kunst van het gebruiken van de juiste zoekwoorden in bestaande teksten. Een tekst heeft doorgaans twéé doelen, namelijk je klant lekker laten lezen & Google tevreden houden zodat je een goede positie krijgt. Zoekwoord optimalisatie is dus een van de belangrijke punten in je SEO strategie

Google Adwords

Google Adwords is de manier om betaald bovenaan te komen in Google. Door middel van een zoekwoordenonderzoek weet je op welke woorden je moet gaan adverteren. Bij Adwords wordt betaald per klik. Dat is dus elke keer dat iemand op jouw advertentie klikt & doorgestuurd wordt naar de website.

Content creëren

Helemaal nog geen content, of nieuwe content? Wanneer je jouw nieuwe teksten bij Merz Online laat schrijven, zijn je teksten ook meteen geoptimaliseerd. Nieuwe content hoeft niet alleen een pagina tekst te zijn. Dit kan ook een blog, handleiding of andere uitleg zijn.

Site structuur

De structuur van je site is belangrijk voor de basis positie in Google. Google leest broncodes en de structuur van je site is te lezen in deze broncode. Een juiste structuur draagt dus bij aan een goede positie in de zoekmachines.

Social Media

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit de tijd van nu. Zoekmachines nemen mee wat jij op sociale media doet en hoe vaak je in berichten naar je website toe verwijst. Ook bekijken zoekmachines of je gebruik maakt van sociale media op je website zelf, denk aan Facebook buttons of een Google+ button.

Meer bezoekers op jouw website of webshop?
Vul dit formulier in, ik ga meteen aan de slag